Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
Icon Write a comment
Ayam Panggang Jakarta - geroosterde kip uit Jakarta
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Ayam Panggang Jakarta
geroosterde kip uit Jakarta
Bahan-bahan;
ingrediënten:
1 kip (1000 gr)
150 ml kippenbouillon (zie recept)
1/2 eetl gula jawa (palmsuiker)
1 limoen (sap)
6 eetl ketjap manis

Halsukan:
boemboe:
1 rode lombok
3 cm gember
1 serehstengel
2 cm laos
2 sjalotten

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en meng dit met de ketjap en het citroensap. Wrijf met het mengsel de kip in en laat dit 1 uur intrekken. Leg de kip in een ingevette ovenschaal met de bouillon en gaar/rooster de kip in 1 1/2 uur in een voorverwarmde oven op 200gr.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 72 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40795014