Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Ayam Panggang Jakarta - geroosterde kip uit Jakarta

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Panggang Jakarta
geroosterde kip uit Jakarta
Bahan-bahan;
ingrediënten:
1 kip (1000 gr)
150 ml kippenbouillon (zie recept)
1/2 eetl gula jawa (palmsuiker)
1 limoen (sap)
6 eetl ketjap manis

Halsukan:
boemboe:
1 rode lombok
3 cm gember
1 serehstengel
2 cm laos
2 sjalotten

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en meng dit met de ketjap en het citroensap. Wrijf met het mengsel de kip in en laat dit 1 uur intrekken. Leg de kip in een ingevette ovenschaal met de bouillon en gaar/rooster de kip in 1 1/2 uur in een voorverwarmde oven op 200gr.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 101 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42433154