1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Panggang Gorontalo
geroosterde kip uit Sulawesi

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1 limoen, sap
2 serai/sereh/citroengras
400 ml water
2 eetl kecap manis
1 theel palmsuiker

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
5 teentjes knoflook
10 rode lomboks
4 kemiri noten, geroosterd
3 cm jahe
1 eetl zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 4 stukken en wrijf deze in met het limoensap en laat dit tenminste 20 minuten staan. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het water samen met de kip, de bumbu en de serai en breng op laag vuur aan de kook. Danb de kecap en de palmsuiker toevoegen en kook de kip zachtjes gaar. Schep de kip uit de pan en rooster deze boven een houtskoolvuurtje bruin. Regelmatig besprenkelen met de saus tijdens het roosteren.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 133 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35253969