Recente reacties

Shaun 3 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Mi goreng sapi lada hitam - gebakken mie met ossenhaas in zwarte pepersaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Mi goreng sapi lada hitam
gebakken mie met ossenhaas in zwarte pepersaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr bami
1/2 eetl oestersaus
1 eetl kecap manis
1/2 ui
4 teentjes knoflook
1 groene lombok
100 gr ossenhaas
150 gr broccoli
1 eetl oester saus
1 theel zout
2 theel zwarte peper
1/2 theel palmsuiker
1 lenteui
100 ml water
1 eetl olie
 
Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goeren
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes, de lombok in reepjes, de broccoli in kleine roosje, de ui in reepjes, de lenteui in stukjes en hak de knoflook fijn. Marineer de bami met de oestersaus en de kecap. 
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de ui en de lombok voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak deze voor 2 minuten. Dan de broccoli en het water toevoegen en meng alles goed en kook de broccoli zacht. Dan de bami, de oestersaus, het zout, de zwarte peper en de palmsuiker toevoegen en kook alles onder voortdurend roeren gaar Schep de lenteui erdoor. Bestrooi met de bawang goreng en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 128 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41184451