Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Mi goreng sapi lada hitam - gebakken mie met ossenhaas in zwarte pepersaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Mi goreng sapi lada hitam
gebakken mie met ossenhaas in zwarte pepersaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr bami
1/2 eetl oestersaus
1 eetl kecap manis
1/2 ui
4 teentjes knoflook
1 groene lombok
100 gr ossenhaas
150 gr broccoli
1 eetl oester saus
1 theel zout
2 theel zwarte peper
1/2 theel palmsuiker
1 lenteui
100 ml water
1 eetl olie
 
Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goeren
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes, de lombok in reepjes, de broccoli in kleine roosje, de ui in reepjes, de lenteui in stukjes en hak de knoflook fijn. Marineer de bami met de oestersaus en de kecap. 
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de ui en de lombok voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak deze voor 2 minuten. Dan de broccoli en het water toevoegen en meng alles goed en kook de broccoli zacht. Dan de bami, de oestersaus, het zout, de zwarte peper en de palmsuiker toevoegen en kook alles onder voortdurend roeren gaar Schep de lenteui erdoor. Bestrooi met de bawang goreng en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 407 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40924538