banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 5 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Mi goreng sapi lada hitam - gebakken mie met ossenhaas in zwarte pepersaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Mi goreng sapi lada hitam
gebakken mie met ossenhaas in zwarte pepersaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr bami
1/2 eetl oestersaus
1 eetl kecap manis
1/2 ui
4 teentjes knoflook
1 groene lombok
100 gr ossenhaas
150 gr broccoli
1 eetl oester saus
1 theel zout
2 theel zwarte peper
1/2 theel palmsuiker
1 lenteui
100 ml water
1 eetl olie
 
Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goeren
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes, de lombok in reepjes, de broccoli in kleine roosje, de ui in reepjes, de lenteui in stukjes en hak de knoflook fijn. Marineer de bami met de oestersaus en de kecap. 
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de ui en de lombok voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak deze voor 2 minuten. Dan de broccoli en het water toevoegen en meng alles goed en kook de broccoli zacht. Dan de bami, de oestersaus, het zout, de zwarte peper en de palmsuiker toevoegen en kook alles onder voortdurend roeren gaar Schep de lenteui erdoor. Bestrooi met de bawang goreng en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 205 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39062840