1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal goreng telor
Sambal goreng van ei
Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 eieren
4 cm laos, gekneusd
olie
4 salam blaadjes
150 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
6 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
1/2 theel, trasi bakar
1 theel suiker

Cara membuat:
Bereiding:
Kook de eieren hard, pel de eieren daarna en halveer ze vervolgens. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan voldoende olie en bak/frituur de eieren goudbruin. Laat daarna de eieren uitlekken op keukenpapier. Giet olie uit de wok/wadjan zodat er nog maar 3 eetl achterblijft en fruit hierin de boemboe voor 2 minuten. Voeg dan de laos en de salam toe en bak dit nog 2 minuten. Dan het zout en de kokosmelk toevoegen en laat dit nog 3 minuten zachtjes sudderen. Giet de saus over de gehalveerde eieren. Serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 101 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35253969