Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Jukut keliklik - Gestoofd en gekruid kousenbandblad

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Jukut keliklik
Gestoofd en gekruid kousenbandblad
Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 bosjes kousenbandblad
1/2 kokosnoot
2 theel. asem
3 eetl. water
3 salam blad
zout naar smaak
water

Haluskan:
boemboe:
4 sjalotten
4 teentjes knoflook
4 rawits
4 cm gember (jahe/djahé)
2 cm kencur
2 cm laos
1 serehstengel
3 eetl. olie (kokos)

Cara membuat:
Bereiding:
Kook het kousenbandblad voor 30 minuten in water en laat het daarna uitlekken. Meng de asem met de eetl water. Rasp de kokos fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan 200 ml water en voeg daar de kokos aan toe en laat dit 3 minuten koken. Dan de boemboe, het asemwater, de salam, het zout en het kousenbandblad toevoegen en dit nog 5 minuten laten stoven.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 155 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41023024