Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Jukut keliklik - Gestoofd en gekruid kousenbandblad

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Jukut keliklik
Gestoofd en gekruid kousenbandblad
Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 bosjes kousenbandblad
1/2 kokosnoot
2 theel. asem
3 eetl. water
3 salam blad
zout naar smaak
water

Haluskan:
boemboe:
4 sjalotten
4 teentjes knoflook
4 rawits
4 cm gember (jahe/djahé)
2 cm kencur
2 cm laos
1 serehstengel
3 eetl. olie (kokos)

Cara membuat:
Bereiding:
Kook het kousenbandblad voor 30 minuten in water en laat het daarna uitlekken. Meng de asem met de eetl water. Rasp de kokos fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan 200 ml water en voeg daar de kokos aan toe en laat dit 3 minuten koken. Dan de boemboe, het asemwater, de salam, het zout en het kousenbandblad toevoegen en dit nog 5 minuten laten stoven.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 64 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264930