Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Achara

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Achara
groene papaya pickle
Ingrediënten:
300 gr groene papaya
125 ml suka (anders appelazijn of 100ml rijstazijn)
100 gr palmsuiker
1 1/2 theel zout
4 teentjes knoflook
2 waspeentjes
3 cm gember
2 eetl rozijnen
2 sjalotten
1 kleine rode paprika

Bereiding;
Snijd de waspeen en de paprika julienne. Snijd de knoflook, de sjalotten en de gember zeer fijn. Rasp de papaya en pers zoveel mogelijk vocht eruit en laat het daarna drogen. Verhit in een pan de azijn samen met de suiker en het zout. Voeg dan de papaya toe en laat dit 5 minuten koken. Vervolgens de overige ingrediënten toevoegen en laat het daarna afgesloten afkoelen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 65 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41911464