Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 10 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 1 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Mi Goreng Cakalang - gebakken bami met gerookte tonijn en tauge

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Mi Goreng Cakalang
gebakken bami met gerookte tonijn en tauge

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr brede mie, gekookt
100 gr gerookte tonijn
5 bakso sapi, kalfsvlees balletjes
100 gr tauge
1 rode lomboks
1 eetl kecap asin
1 theel zout
1/2 theel peper
100 ml kippenbouillon ( zie recept)
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 rode lomboks
 
Cara membuat:
bereiding;
Rasp de tonijn, snijd de balletjes in stukjes en ontpit de lombok en snijd deze in reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de lombok voor 3 minuten. Voeg de tonijn en de bakso toe en meng goed. Dan de tauge, de kecap, het zout en de peper toevoegen. Dan de bouillon toevoegen en alles goed mengen en kook totdat het vocht geabsorbeerd is. Voeg de bami toe en bak alles gaar.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 129 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41420281