banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 5 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Mi Goreng cabai hijau yang lezat - gebakken bami met groene chilies
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Mi Goreng cabai hijau yang lezat
gebakken bami met groene chilies

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr eiermie, gekookt
1/2 eetl vissaus
100 gr kippendijen
1 ei, geklopt
100 gr tauge
1 theel zout
100 ml water
1 lenteui
100 gr ikan teri, gebakken
1 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 groene rawits
7 groene lomboks
1/2 eetl ebi, geroosterd
 
Taburan:
garnering:
2 eieren
2 eetl bawang goreng
 
Cara membuat:
bereiding:
Marineer de bami met de vissaus. Snijd het vlees en de lenteui in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg het ei toe en roer deze totdat het korrelig wordt. Voeg de tauge, het zout en de peper toe en meng alles goed. Dan het water toevoegen en kook het geheel totdat het vocht is geaborbeerd. Voeg de mie, met de lenteui en de ikan teri toe en bak het geheel gaar.
Klop de eieren voor de garnering en bak deze in een omelet en snijd het in dunne reepjes. Garneer de bami met de reepjes omelet en de bawang goreng.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 224 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39096078