banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 15 days ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 26 days ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Icon Write a comment Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Mi Goreng cabai hijau yang lezat
gebakken bami met groene chilies

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr eiermie, gekookt
1/2 eetl vissaus
100 gr kippendijen
1 ei, geklopt
100 gr tauge
1 theel zout
100 ml water
1 lenteui
100 gr ikan teri, gebakken
1 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 groene rawits
7 groene lomboks
1/2 eetl ebi, geroosterd
 
Taburan:
garnering:
2 eieren
2 eetl bawang goreng
 
Cara membuat:
bereiding:
Marineer de bami met de vissaus. Snijd het vlees en de lenteui in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg het ei toe en roer deze totdat het korrelig wordt. Voeg de tauge, het zout en de peper toe en meng alles goed. Dan het water toevoegen en kook het geheel totdat het vocht is geaborbeerd. Voeg de mie, met de lenteui en de ikan teri toe en bak het geheel gaar.
Klop de eieren voor de garnering en bak deze in een omelet en snijd het in dunne reepjes. Garneer de bami met de reepjes omelet en de bawang goreng.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 110 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36500294