Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Mi Goreng cabai hijau yang lezat - gebakken bami met groene chilies
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Mi Goreng cabai hijau yang lezat
gebakken bami met groene chilies

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr eiermie, gekookt
1/2 eetl vissaus
100 gr kippendijen
1 ei, geklopt
100 gr tauge
1 theel zout
100 ml water
1 lenteui
100 gr ikan teri, gebakken
1 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 groene rawits
7 groene lomboks
1/2 eetl ebi, geroosterd
 
Taburan:
garnering:
2 eieren
2 eetl bawang goreng
 
Cara membuat:
bereiding:
Marineer de bami met de vissaus. Snijd het vlees en de lenteui in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg het ei toe en roer deze totdat het korrelig wordt. Voeg de tauge, het zout en de peper toe en meng alles goed. Dan het water toevoegen en kook het geheel totdat het vocht is geaborbeerd. Voeg de mie, met de lenteui en de ikan teri toe en bak het geheel gaar.
Klop de eieren voor de garnering en bak deze in een omelet en snijd het in dunne reepjes. Garneer de bami met de reepjes omelet en de bawang goreng.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 96 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40915540