zoeken
Recente reacties

19 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?
reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Laatst gelezen
- Koa Mu Ap Gapi Mor Din - pittige rijst met varkensvlees
- frikadel special
- Plamuk Pad Namprik Pao - Inktvis in chili olie
- Kaber Kebertu - gevulde omelet
- Spekkoek - Indische in laagjes gebakken cake
- Gulai Telur Padang - eieren gestoofd in pittige kokosmelk saus
- Cian Ma Noedels - noodels
- Kandunu Patunu - Sambal aubergine
- Tom Kha Proong - gekruide kippesoep
- Randang - rendang uit Minahasa
Nyuk Nyan Ayam - eenvoudig gebakken kipgehakt balletjes


Nyuk Nyan Ayam
eenvoudig gebakken kipgehakt balletjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kiphehakt
250 gr tapioca bloem
4 eetl water
1 theel zout
1 theel peper
2 eetl kecap ikan (vissaus)
2 eetl kecap asin
olie
Cara membuat:
bereiding:
Meng alle ingrediënten goed door elkaar en vorm er balletjes van. Verhit in een wok de olie en bak de balletjs goudbruin en gaar.
eenvoudig gebakken kipgehakt balletjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kiphehakt
250 gr tapioca bloem
4 eetl water
1 theel zout
1 theel peper
2 eetl kecap ikan (vissaus)
2 eetl kecap asin
olie
Cara membuat:
bereiding:
Meng alle ingrediënten goed door elkaar en vorm er balletjes van. Verhit in een wok de olie en bak de balletjs goudbruin en gaar.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.