Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Nasu Likku - in kokosmelk gestoofde kip uit Manado

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Nasu Likku
in kokosmelk gestoofde kip uit Manado

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kip (500gr)
100 gr gerapste kokos
1 theel asemwater
400 ml kokosmelk
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
2 eetl olie
 
Halsukan:
bumbu:
5 sjalotjes
1 cm kunyit
2 cm laos
1 serehstengel
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 8 stukken. Rooster de kokos droog in een koekepan en wrijf of maal  dit daarna fijn tot een pasta. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg de kip toe en bak deze rondom lichtbruin. Dan de kokos, het asemwater, de kokosmelk, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en kook de kip zachtjes gaar.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 209 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42083696