banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Nasu Likku - in kokosmelk gestoofde kip uit Manado
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Nasu Likku
in kokosmelk gestoofde kip uit Manado

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kip (500gr)
100 gr gerapste kokos
1 theel asemwater
400 ml kokosmelk
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
2 eetl olie
 
Halsukan:
bumbu:
5 sjalotjes
1 cm kunyit
2 cm laos
1 serehstengel
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 8 stukken. Rooster de kokos droog in een koekepan en wrijf of maal  dit daarna fijn tot een pasta. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg de kip toe en bak deze rondom lichtbruin. Dan de kokos, het asemwater, de kokosmelk, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en kook de kip zachtjes gaar.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 101 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40689533