Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Nasu Likku - in kokosmelk gestoofde kip uit Manado

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Nasu Likku
in kokosmelk gestoofde kip uit Manado

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kip (500gr)
100 gr gerapste kokos
1 theel asemwater
400 ml kokosmelk
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
2 eetl olie
 
Halsukan:
bumbu:
5 sjalotjes
1 cm kunyit
2 cm laos
1 serehstengel
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 8 stukken. Rooster de kokos droog in een koekepan en wrijf of maal  dit daarna fijn tot een pasta. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg de kip toe en bak deze rondom lichtbruin. Dan de kokos, het asemwater, de kokosmelk, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en kook de kip zachtjes gaar.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 87 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41018475