Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Nasu Likku
in kokosmelk gestoofde kip uit Manado

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kip (500gr)
100 gr gerapste kokos
1 theel asemwater
400 ml kokosmelk
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
2 eetl olie
 
Halsukan:
bumbu:
5 sjalotjes
1 cm kunyit
2 cm laos
1 serehstengel
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 8 stukken. Rooster de kokos droog in een koekepan en wrijf of maal  dit daarna fijn tot een pasta. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg de kip toe en bak deze rondom lichtbruin. Dan de kokos, het asemwater, de kokosmelk, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en kook de kip zachtjes gaar.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 80 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42577476