banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Semur Lidah 2 - ossetong in nootmuskaat saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Semur Lidah
ossetong in nootmuskaat saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2000 ml water
600 gr ossetong
750 ml runderbouillon (zie recept)
4 eetl kecap manis
2 eetl kecap asin
1 theel witte peper
1/2 theel nootmuskaat
3 jerut purut blaadjes
3 eetl bawang goreng (gebakken uitjes)
3 aardappelen

Taburan:
garnering:
bawang goreng

Cara membuat:
preperation/method:
Verhit in een pan het water en voeg de ossetong toe en laat het 1 uur zachtjes kokon en laat het daarna afkoelen. Verijder het vel van de tong en snijd het in dunnen plkajes. Snijd de aardappelen in kleine blokjes. Verhit in een wok de bouillon en voeg alle ingrediënten toe behalve de aardappelen en laat het 10 minuten sudderen. Voeg dan de aardappelen toe en laat het zachtjes verder sudderen totdat de aardappelen gaar zijn. Bestrooi het met bawang goreng en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 181 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40585586