1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Semur Medan Hati Sapi
smoor van lever uit Medan

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr runderlever
3 sjalotjes
2 tomaten
5 kruidnagel
3 cm kaneel
6 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1/2 theel peper
3/4 theel nootmuskaat
750 ml kokosmelk
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 rode lomboks
4 kemiri noten
2 cm jahe
4 teentjes knoflook

Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de lever in stukjes, de sjalotjes in dunne plakjes en de tomaten fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en frui de sjalotjes met de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de tomaten toe en bak deze zacht. Dan de lever, de kruidnagels en de kaneel toevoegen en meng goed. Vervolgens de kecap, het zout, de peper en de nootmuskaat toevoegen en meng goed. Vervolgens de kokosmelk toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar. Strooi de bawang goreng erover en serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 203 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35263186