zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

3 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Cobek Ikan Nila - Gegrilde tilapia met rode kokosmelk saus
- Laab nua - gehaktballetjes (rund)
- Tum Kha Gai - pittige soep met kip en kokosmelk
- Sambal Totok- Sambal met trasi en limoen
- Sambal Lado Hijau 2 - Sambal van groene lomboks
- Rendang Jeroan Ayam - Rendang van kip resten
- Dadar Tegal - omelet met kokos
- Ayam Kacang Bukittingga - Kip met pinda's
- Kepiting tauco - Krab met sojabonensaus
- Yaam Nuea 1 - vleessalade
Tulu Hapi Patunu - geroosterd rundvlees


Tulu Hapi Patunu
geroosterd rundvlees
geroosterd rundvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr runderhaas of ander rundvlees
zout naar smaak
satehpennen
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in repen die passen aan de pennen en rooster deze vervolgens bruin en gaar boven een houtskoolvuurtje. Bestrooi het vlees daarna met zout.
ingrediënten:
500 gr runderhaas of ander rundvlees
zout naar smaak
satehpennen
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in repen die passen aan de pennen en rooster deze vervolgens bruin en gaar boven een houtskoolvuurtje. Bestrooi het vlees daarna met zout.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.