banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Tulang Sapi Masak Kecap - spareribs met kecap marinade

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tulang Sapi Masak Kecap
spareribs met kecap marinade

Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr spareribs (rund)
1500 ml water
3 serai/sereh/citroengras
3 salam blad
1/2 theel peper
1 theel palmsuiker
1/2 theel zout

3 eetl kecap manis
1 eetl kecap asin
1 theel zwarte peper
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 cm jahe

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water samen met de ribben, de serai, de salam, de peper, de palmsuiker en het zout en kook de ribben vrijwel gaar en zet apart. Bewaar 100 ml van de bouillon. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg dan de kecaps en de peper toe en meng goed. Dan de bouillon toevoegen en breng aan de kook. Marineer hiermee de ribben voor tenminste 75 minuten.
Rooster daarna de ribben boven een houtskoolvuurtje gaar en besprenkel deze regelmatig met de marinade. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 108 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40326733