Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Tufi - Rundvlees met sesamzaadjes
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Tufi
Rundvlees met sesamzaadjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr runderhaas
55 gr sesamzaadjes
2 eetl. olie
75 ml santen kepala (zie recept)
zout naar smaak
bananenblad
houten prikkers

Haluskan:
boemboe:
8 sjalotten
14 rawits
3 serehstengels
2 theel. trasi bakar

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf fof maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd het vlees in dunne plakjes. Meng de sesamzaadjes door deze plakjes vlees.Meng de boemboe, het zout, de kokosmelk en de olie door het vlees. Splits de massa in 2 of 3 porties en verplak deze in het bananenblad als een pakketjes en zet de uiteinden vast met de prikkers. Stoom vervolgens de pakketjes voor 13-17 minuten in een stoompan (afhankelijk van de gemaakte keuze) en rooster deze daarna nog boven een houtkoolvuurtje voor 5 minuten.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 74 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812266