logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
See Jup Ngau Yook
gebakken rundvlees in een zwarte bonen saus

Ingrediënten:
500 gr rundvlees
1 1/2 eetl zwarte bonen
3 teentjes knoflook
1 eetl donkere soja saus
4 eetl runderbouillon (zie recept)
1 theel palmsuiker
1 theel maizena + 2 eetl water
1 theel sesam olie
2 eetl olie

Bereiding:
Snijd het vlees in zeer dunne plakjes. Snijd de knoflook in dunne plakjes. Pureer de zwarte bonen en meng het de sojasaus, de bouillon en de palmsuiker.
Verhit in een pan de olie en de sesam olie en bak het vlees totdat dit van kleur verandert. Dan de knoflook toevoegen en bak dit mee. Dan het bonenmengsel toevoegen en breng aan de kook.
Vervolgens op laag vuur en afgesloten voor 5 minuten stoven. Meng dan de opgeloste maizena erdoor en roer totdat de saus is ingedikt. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 53 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44151569