Recente reacties

Shaun 14 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
See Yo Ngau Yook - rood gestoofd rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
See Yo Ngau Yook
rood gestoofd rundvlees

Ingrediënten:
1500 gr schenkel
375 ml donkere sojasaus
4 eetl Shaoxing rijstwijn
9 cm jahe
3 teentjes knoflook
2 steranijs
2 eetl palmsuiker
1 eetl sesamolie
750 ml water

Bereiding:
Snijd de jahe in plakjes en plet de knoflook. Schep alle ingrediënten in een pan en breng aan de kook. Dan op laag vuur en afgesloten 180 minuten zachtjes stoven totdat het gaar is geworden. Dan nog 15 minuten met open pan laten sudderen. Bestrenkel het vlees regelmatig met de saus. Serveer warm of koud.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 168 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41240126