Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
See Yo Ngau Yook - rood gestoofd rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
See Yo Ngau Yook
rood gestoofd rundvlees

Ingrediënten:
1500 gr schenkel
375 ml donkere sojasaus
4 eetl Shaoxing rijstwijn
9 cm jahe
3 teentjes knoflook
2 steranijs
2 eetl palmsuiker
1 eetl sesamolie
750 ml water

Bereiding:
Snijd de jahe in plakjes en plet de knoflook. Schep alle ingrediënten in een pan en breng aan de kook. Dan op laag vuur en afgesloten 180 minuten zachtjes stoven totdat het gaar is geworden. Dan nog 15 minuten met open pan laten sudderen. Bestrenkel het vlees regelmatig met de saus. Serveer warm of koud.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 122 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41929197