See Yo Ngau Yook
rood gestoofd rundvlees
Ingrediënten:
1500 gr schenkel
375 ml donkere sojasaus
4 eetl Shaoxing rijstwijn
9 cm jahe
3 teentjes knoflook
2 steranijs
2 eetl palmsuiker
1 eetl sesamolie
750 ml water
Bereiding:
Snijd de jahe in plakjes en plet de knoflook. Schep alle ingrediënten in een pan en breng aan de kook. Dan op laag vuur en afgesloten 180 minuten zachtjes stoven totdat het gaar is geworden. Dan nog 15 minuten met open pan laten sudderen. Bestrenkel het vlees regelmatig met de saus. Serveer warm of koud.
Zoeken
Laatst gelezen
- Tumis Kacang Lendir - roerbak van okra met oestersaus
- Sateh bumbu kacang 2 - saté van geit
- Tumis Selada Air Cabai Rawit - gebakken waterkers met rawits
- Rendang 2 - pittig rundvlees in kokosmelk
- Sambal Goreng Paru Sapi Pedas - pittig gebakken gekruide long
- Ayam Kuning Pedas Kemangi - pittige gele kip met kemangi
- Bebek Rawa - geroosterde eend met ananas en sambal
- Neua Yang Nam Tok - geroosterde reepjes rundvlees
- Lumpia Bengkuang - lumpia met yam en garnalen
- Nasi Uduk
Recente Reacties
Moo Ping - geroosterd varkensvlees (sate)
1 week agoJa en nee Ons recept is een oud en authentiek recept, maar er zijn modernere versies te vindenMoo Ping - geroosterd varkensvlees (sate)
1 week agoHeerlijk gerecht, maar dit recept is incompleet. Essentiële ingredienten die ontbreken 20 g koriander ...Moo Ping - geroosterd varkensvlees (sate)
1 week agoJa, maar dat is het Kai gewordenMoo Ping - geroosterd varkensvlees (sate)
1 week agoKan het ook met kippen blokjesBalado Telur Cabai Hijau - eieren in groene peper saus
1 month agowerkelijk erg lekker, ga ik vaker maken, heerlijk!!!