Recente Reacties

Seen Lo Shun Chow Ngau Yook
roerbak van rundvlees met asperges

Ingrediënten:
375 gr ossenhaas
2 teentjes knoflook
1/2 theel zout
2 eetl lichte sojasaus
13 groene asperges toppen
3 sjalotjes
2 theel gele bonen saus
60 ml runderbouillon (zie recept)
1 theel maizena + 1 eetl water
5 eetl olie

Bereiding:
Snijd het vlees in zeer dunne plakjes. Hak de knoflook fijn en meng dit met het zout, de sojasaus en het vlees. Snijd de asperges diagonaal doormidden. Hak de sjalotjes fijn.
Verhit in een pan 2 eetl olie op hoog vuur. Voeg dan het vlees toe en roerbak het totdat het van kleur verandert. Schep het dan uit de pan.
Verhit in een pan 3 eetl olie op hoog vuur. Voeg dan de asperges toe en roerbak deze voor 3 minuten. Voeg dan de sjalotjes toe en bak het nog voor 1 minuut en schep het uit de pan. Voeg dan de bouillon en de gele bonen saus toe en breng het aan de kook. Dan de asperges weer toevoegen en kook op laag vuur de asperges gaar.
Schuif de asperges aan de kant van de pan en voeg dan de maizena oplossing toe en roer totdat de saus indikt. Voeg dan het vlees toe en meng alls goed door elkaar er serveer.

Plaats reactie

Verstuur

who is online

We hebben 68 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42583242