Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Seen Lo Shun Chow Ngau Yook - roerbak van rundvlees met asperges

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Seen Lo Shun Chow Ngau Yook
roerbak van rundvlees met asperges

Ingrediënten:
375 gr ossenhaas
2 teentjes knoflook
1/2 theel zout
2 eetl lichte sojasaus
13 groene asperges toppen
3 sjalotjes
2 theel gele bonen saus
60 ml runderbouillon (zie recept)
1 theel maizena + 1 eetl water
5 eetl olie

Bereiding:
Snijd het vlees in zeer dunne plakjes. Hak de knoflook fijn en meng dit met het zout, de sojasaus en het vlees. Snijd de asperges diagonaal doormidden. Hak de sjalotjes fijn.
Verhit in een pan 2 eetl olie op hoog vuur. Voeg dan het vlees toe en roerbak het totdat het van kleur verandert. Schep het dan uit de pan.
Verhit in een pan 3 eetl olie op hoog vuur. Voeg dan de asperges toe en roerbak deze voor 3 minuten. Voeg dan de sjalotjes toe en bak het nog voor 1 minuut en schep het uit de pan. Voeg dan de bouillon en de gele bonen saus toe en breng het aan de kook. Dan de asperges weer toevoegen en kook op laag vuur de asperges gaar.
Schuif de asperges aan de kant van de pan en voeg dan de maizena oplossing toe en roer totdat de saus indikt. Voeg dan het vlees toe en meng alls goed door elkaar er serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 64 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025277