banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Asem-Asem Buncis (Surakarta) - gestoofde boontjes met rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Asem-Asem Buncis (Surakarta)
gestoofde boontjes met rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr rundvlees (borst)
250 gr sperziebonen
1500 ml water
7 sjalotjes
5 teentjes knoflook
10 rode en groene lomboks
5 groene tomaten
2 rode tomaten
2 salam blad
2 cm lengkuas/laos
100 ml asamwater
2 eetl kecap manis
1 theel zout
1/2 eetl palmsuiker
3 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en kook het vlees gaar. Bewaar 1250 ml bouillon. Snijd het vlees in stukjes en voeg het weer toe aan de bouillon.
Snijd de boontjes in stukjes van 3 cm. Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de lomboks in ringen van 2 cm. Snijd de tomaten in partjes.
Verhit in een pan de olie en bak de knoflook voor 1 minuut. voeg dan de sjalotjes, de salam en de laos toe en meng goed en bak voor 5 minuten. Voeg dan de lomboks en de boontjes toe en bak voor 3 minuten.
Voeg het toe aan de bouillon samen met de overige ingrediënten en kook het op laag vuur verder gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 110 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39979152