banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 4 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
IconWrite a comment
Asem-Asem Terong - pittig stoofpotje van aubergine

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Asem-Asem Terong
pittig stoofpotje van aubergine

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1250 ml water
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
4 rode lomboks
3 terong ungu (langwerpige aubergines)
1 eetl asemwater
2 tomaten
1 eetl plamsuiker
1/2 eetl zout
1 lente-ui
1 klein bosjes Chinese selderij
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de aubergines doormidden en dan in stukjes. Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes en de lomboks in dunne reepjes. Snijd de tomaten fijn en de lent-ui in dunne plakjes. Hak de selderij fijn.
Verhit in een pan het water samen met de sjalotjes, de knoflook en de lomboks. Voeg dan de aubergines en het asemwater toe en breng aan de kook. Dan de tomaten, het zout en de palmsuiker toevoegen en breng aan de kook. Voeg de lente-ui en de selderij toe en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 59 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38873244