1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Nick 20 days ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 29 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 3 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Write a comment

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Asinan jagung bakar
pittige geroosterde mais


Bahan-bahan:
ingrediënten:
24 stuks suikermaïs
200 gr margarine

Bahan-bahan kuah:
ingrediënten saus:
4000 ml water
12 rode krul lomboks
20 rode lomboks, zaadjes verwijderd
7 rode rawits
4 eetl zout
800 gr suiker
2 eetl ebi
5 eetl azijn

Taburan:
garnering:
16 st krupuk
1 komkommer, in stukjes

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de lomboks en de ebi fijn tot een pasta. Meng dat met de overige ingrediënten voor de saus en roer totdat alles is opgelost. Wrijf de mais in met de boter en rooster deze boven een houtskoolbuurtje gaar. Schrap de korrels van de kolven en giet hier de saus over en serveer het met de krupuk en de komkommer.

Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 92 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35957443