Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Asinan jagung bakar - pittige geroosterde mais

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 

Asinan jagung bakar
pittige geroosterde mais


Bahan-bahan:
ingrediënten:
24 stuks suikermaïs
200 gr margarine

Bahan-bahan kuah:
ingrediënten saus:
4000 ml water
12 rode krul lomboks
20 rode lomboks, zaadjes verwijderd
7 rode rawits
4 eetl zout
800 gr suiker
2 eetl ebi
5 eetl azijn

Taburan:
garnering:
16 st krupuk
1 komkommer, in stukjes

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de lomboks en de ebi fijn tot een pasta. Meng dat met de overige ingrediënten voor de saus en roer totdat alles is opgelost. Wrijf de mais in met de boter en rooster deze boven een houtskoolbuurtje gaar. Schrap de korrels van de kolven en giet hier de saus over en serveer het met de krupuk en de komkommer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 246 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40922736