Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Asinan jagung bakar - pittige geroosterde mais

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Asinan jagung bakar
pittige geroosterde mais


Bahan-bahan:
ingrediënten:
24 stuks suikermaïs
200 gr margarine

Bahan-bahan kuah:
ingrediënten saus:
4000 ml water
12 rode krul lomboks
20 rode lomboks, zaadjes verwijderd
7 rode rawits
4 eetl zout
800 gr suiker
2 eetl ebi
5 eetl azijn

Taburan:
garnering:
16 st krupuk
1 komkommer, in stukjes

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de lomboks en de ebi fijn tot een pasta. Meng dat met de overige ingrediënten voor de saus en roer totdat alles is opgelost. Wrijf de mais in met de boter en rooster deze boven een houtskoolbuurtje gaar. Schrap de korrels van de kolven en giet hier de saus over en serveer het met de krupuk en de komkommer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 79 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42085850