banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Asinan jagung bakar - pittige geroosterde mais

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Asinan jagung bakar
pittige geroosterde mais


Bahan-bahan:
ingrediënten:
24 stuks suikermaïs
200 gr margarine

Bahan-bahan kuah:
ingrediënten saus:
4000 ml water
12 rode krul lomboks
20 rode lomboks, zaadjes verwijderd
7 rode rawits
4 eetl zout
800 gr suiker
2 eetl ebi
5 eetl azijn

Taburan:
garnering:
16 st krupuk
1 komkommer, in stukjes

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de lomboks en de ebi fijn tot een pasta. Meng dat met de overige ingrediënten voor de saus en roer totdat alles is opgelost. Wrijf de mais in met de boter en rooster deze boven een houtskoolbuurtje gaar. Schrap de korrels van de kolven en giet hier de saus over en serveer het met de krupuk en de komkommer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 167 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39971044