banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Asinan Pengantin - Zoetzuur van groenten met pindasaus

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Asinan Pengantin
Zoetzuur van groenten met pindasaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/4 komkommer
3 worteltjes
6 eetl rammenas (reepjes)
1 gezouten chinese kool (sawi asin)
3 witte kool bladeren
100 gr tauge
100 ml water
4 eetl rijstazijn
2 eetl palmsuiker

Bahan-bahan saus:
ingrediënten saus:
3 rode lomboks
7 rode rawits
150 gr pinda's
zout naar smaak

Taburan:
garnering
krupuk

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de komkommer en de worteltjes in dunne reepjes. Was de gezouten kool en snijd deze in reepjes evenals de witte kool. Meng het water, de rijstazijn en de palmsuiker goed door elkaar en voeg de gesneden groenten toe. Laat deze 30 minuten staan en giet de groenten af maar bewaar het vocht.
Wrijf of maal alle ingrediënten voor de saus fijn tot een pasta en meng het opgevangen vocht erdoor en roer dit tot een saus. Giet de saus over de groenten en garneer dit met in stukjes gebroken krupuk.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 190 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40570017