Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment

Getuk Lindri 2
Cassave-kokos cake


Bahan-bahan:
Ingredienten:
1000 gr cassave
200 gr suiker
1/2 theel vanille
225 gr gerapste kokos
1 theel zout
100 ml water
1 theel kleurstof

Cara membuat:
Meng de kokos met het zout en stoom deze gaar. Stoom de cassave gaar, schil deze en stamp deze fijn samen met het water en de kleurstof. Vorm hier van de cakejes en bestrooi deze met de kokos. Laten afkoelen en serveer.




Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 135 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42578511