Recente Reacties

Doenjang jjigae 된장찌개
stoofpotje van rundvlees

Ingrediënten:
100 gr klapstuk
100 gr courgette
60 gr Koreaanse witte radijs / daikon / rettich
1 sjalot
1 rode lombok
1 lente-ui
250 gr tahu/tofu
2 eetl doenjang
1 theel gochujang
3 teentjes knoflook
1/2 theel peper
1/2 theel azijn
500 ml water + 1/2 theel rijstmeel
1 eetl olie

Bereiding:
Snijd het vlees in reepjes, de tahu en de radijs in plakjes. Hak de knoflook fijn. Snijd de courgette in blokjes, de lente-ui, de sjalot en de lombok in reepjes.
Verhit in een pan de olie en bak het vlees totdat deze niet meer roze is. Dan de radijs toevoegen en bak deze zacht.
Voeg het water toe samen met de doenjang en de gochujang en breng aan de kook voor 4 minuten. Voeg dan tahu, de courgette, de sjalot en de knoflook toe en kook het zachtjes voor 5 minuten. Dan de azijn, de lente-ui en de lombok toevoegen en kook het zachtjes voor 2 minuten. Serveer met rijst

gerecht is voor 2 personen.

Plaats reactie

Verstuur

who is online

We hebben 98 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42583242