banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 5 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Doenjang jjigae 된장찌개 - stoofpotje van rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Doenjang jjigae 된장찌개
stoofpotje van rundvlees

Ingrediënten:
100 gr klapstuk
100 gr courgette
60 gr Koreaanse witte radijs / daikon / rettich
1 sjalot
1 rode lombok
1 lente-ui
250 gr tahu/tofu
2 eetl doenjang
1 theel gochujang
3 teentjes knoflook
1/2 theel peper
1/2 theel azijn
500 ml water + 1/2 theel rijstmeel
1 eetl olie

Bereiding:
Snijd het vlees in reepjes, de tahu en de radijs in plakjes. Hak de knoflook fijn. Snijd de courgette in blokjes, de lente-ui, de sjalot en de lombok in reepjes.
Verhit in een pan de olie en bak het vlees totdat deze niet meer roze is. Dan de radijs toevoegen en bak deze zacht.
Voeg het water toe samen met de doenjang en de gochujang en breng aan de kook voor 4 minuten. Voeg dan tahu, de courgette, de sjalot en de knoflook toe en kook het zachtjes voor 5 minuten. Dan de azijn, de lente-ui en de lombok toevoegen en kook het zachtjes voor 2 minuten. Serveer met rijst

gerecht is voor 2 personen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 207 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39042338