banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Doenjang jjigae 된장찌개 - stoofpot van varkensvlees met tauco
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Doenjang jjigae 된장찌개
stoofpot van varkensvlees met tauco

Ingrediënten:
100 gr varkensvlees (schouder)
300 gr tahu
1/2 cougette
75 gr daikon
1/4 ui
1 rode lombok
1 lente-ui
2 eetl doenjang / tauco
1 theel gochugaru
2 teentjes knoflook
1 theel azijn
500 ml water + 2 theel rijstmeel / ansjovis bouillon
olie

Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes, de tahu en de courgette in blokjes en de daikon in dunne vierkantjes. snijd de ui en de lombok in dunne plakjes. Snijd de lente-ui in stukjes. Hak de knoflook fijn.
Verhit in een pan de olie en roerbak het vlees samen met de gochugaru en de doenjang voor 4 minuten.
Voeg dan het water+rijstmeel toe en roer totdat de doenjang is opgelost. Voeg dan de daikon toe en kook dit voor 5 minuten.
Dan de ui, de knoflook, de tahu, de courgette en de lombok toevoegen en kook voor 5 minuten. Dan de lente-ui toevoegen en kook nog voor 2 minuten en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 203 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40314607