banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Doenjang chigae - gefermenteerde sojabonensoep
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Doenjang chigae 
gefermenteerde sojabonensoep

Ingrediënten:
5 gedroogde ansjovisjes
1/2 blad gedroogde zeewier
3 gedroogde chi-take paddestoelen
5 tenen knoflook
2 eetl doenjang 
1/2 blok tahu
2 lente uien
2 sjalotjes
1 aardappel in blokjes
1/3 courgette 
1000 ml water
sesamolie
 
Optioneel:
garnalen en venusschelpen.
 
Bereiding:
Snijde aardappel in blokjes, de tahu in blokjes en de courgette in halve plakjes. Snijd de lenteui in stukjes en de sjalotjes in dunne plakjes. Hak de knoflook fijn.
Verhit in een pan het water en voeg de ansjovis, de zeewier en de chi-take toe en trek hiervan een bouillion. Schep de ansjovis, de zeewier en de paddestoelen eruit en vervang deze door de aardappel, de sjalotjes, de courgette, de knoflook en de doenjang en laat dit 10 minuten koken. Voeg dan de tahu en de lenteui (+garnalen/venusschelpen) en kook het nog 1 minuut.
Schep de soep in de komen en besprenkel deze met sesamolie.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 48 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39807925