Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Doenjang chigae - gefermenteerde sojabonensoep

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Doenjang chigae 
gefermenteerde sojabonensoep

Ingrediënten:
5 gedroogde ansjovisjes
1/2 blad gedroogde zeewier
3 gedroogde chi-take paddestoelen
5 tenen knoflook
2 eetl doenjang 
1/2 blok tahu
2 lente uien
2 sjalotjes
1 aardappel in blokjes
1/3 courgette 
1000 ml water
sesamolie
 
Optioneel:
garnalen en venusschelpen.
 
Bereiding:
Snijde aardappel in blokjes, de tahu in blokjes en de courgette in halve plakjes. Snijd de lenteui in stukjes en de sjalotjes in dunne plakjes. Hak de knoflook fijn.
Verhit in een pan het water en voeg de ansjovis, de zeewier en de chi-take toe en trek hiervan een bouillion. Schep de ansjovis, de zeewier en de paddestoelen eruit en vervang deze door de aardappel, de sjalotjes, de courgette, de knoflook en de doenjang en laat dit 10 minuten koken. Voeg dan de tahu en de lenteui (+garnalen/venusschelpen) en kook het nog 1 minuut.
Schep de soep in de komen en besprenkel deze met sesamolie.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 89 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41230977