banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 20 days ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 9 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
Icon 1 Comment
Asem Terong - aubergine in zachte zurige saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Asem Terong
aubergine in zachte zurige saus

Bahan-bahan;
ingrediënten:
500 gr aubergine
3 rode rawits
3 sjalotten
3 teentjes knoflook
2 theel asem
1 tomaat
2 theel palmsuiker
1/2 theel zout
500 ml water

Taburan:

garnering:
1 lente-ui, in stukjes gesneden
2 eetl gehakte koriander blaadjes
2 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de rawits, de sjalotten, de knoflook en de aubergine fijn. Snijd de tomaat in partjes. Verhit in een wok/wadjan het water en voeg de rawits, de sjalotten en de knoflook toe en laat het zachtjes sudderen voor 4 minuten. Voeg dan de aubergine en de asem toe en sudder het 2 minuten. Dan de tomaat en de palmsuiker toevoegen en nog 2 minuten sudderen. Voeg dan het zout toe en garneer het met de bawang goreng, de koriander en de lente-ui en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 86 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39622439