banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tongseng Kambing Yogyakarta - kruidig gestoofd lamsvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tongseng Kambing Yogyakarta
kruidig gestoofd lamsvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr lamsvlees of geit (dij)
4 salam blad
2 cm jahe, geraspt
1000 ml water
1500 ml kokosmelk (van 1 1/2 kokosnoot)
2 cm lengkuas/laos
1 serai/sereh/citroengras
100 gr kool
1 tomaat
5 rode rawits
3 eetl kecap manis
3 sjalotjes
3 theel zout
1/2 theel peper
2 lente-ui
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
5 teentjes knoflook
4 kemiri noten, geroosterd
2 cm jahe
1 theel ketumbar

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water samen met 2 salam blad en de jahe en kook het vlees halfgaar. Snijd het vlees daarna in stukjes.
Snijd de kool in stukjes van 2 cm. Snijd de sjalotjes in dunne palkjes en de tomaat in blokjes. Snijd de lente-ui in stukjes van 1 cm. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de sjalotjes, de salam, de laos, de serai en de rawits voor 6 minuten.
Voeg dan het vlees en de kecap toe en meng goed. Dan de kokosmelk toevoegen en brang het al roerend aan de kook. Voeg het zout, de peper, de kool, de lente-ui en de tomaat toe en kook het verder gaar.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 425 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40686142