banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Oisobagi 오이 소박이 - kimchi van gevulde komkommers
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Oisobagi 오이 소박이
kimchi van gevulde komkommers

Ingrediënten:
8 kleine komkommers
125 gr zeezout
1250 ml water
1 bosje chinese bieslook
1/2 bosje bosuitjes
125 gr gochugaru, rode peper vlokken
1 eetl suiker
7 teentjes knoflook
3 cm jahe
 
Bereiding:
Hak de knoflook en de jahe fijn. Snijd de bieslook en de bosuitjes fijn. Snijd de komkommers in grote stukken (halveer) en snijd deze aan twee zijden in de lengte in. Verhit in een pan het water en het zout en breng aan de kook. Haal van het vuur af en voeg de komkommers toe en laat dit 40 minuten staan.
Meng de knoflook, de bosuitjes, de gochugaru en de suiker toe. voeg hier 3 eetl water aan toe en meng alles goed. Giet de kokommers af, spoel en droog. Voeg dan het mengsel in de komkommers en plaats deze in een krappe fles en sluit deze af. Laat het 2 dagen staan en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 149 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39810227