banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Bernard 1 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 2 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 2 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 3 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Icon Write a comment
Oisobagi 오이 소박이 - kimchi van gevulde komkommers
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Oisobagi 오이 소박이
kimchi van gevulde komkommers

Ingrediënten:
8 kleine komkommers
125 gr zeezout
1250 ml water
1 bosje chinese bieslook
1/2 bosje bosuitjes
125 gr gochugaru, rode peper vlokken
1 eetl suiker
7 teentjes knoflook
3 cm jahe
 
Bereiding:
Hak de knoflook en de jahe fijn. Snijd de bieslook en de bosuitjes fijn. Snijd de komkommers in grote stukken (halveer) en snijd deze aan twee zijden in de lengte in. Verhit in een pan het water en het zout en breng aan de kook. Haal van het vuur af en voeg de komkommers toe en laat dit 40 minuten staan.
Meng de knoflook, de bosuitjes, de gochugaru en de suiker toe. voeg hier 3 eetl water aan toe en meng alles goed. Giet de kokommers af, spoel en droog. Voeg dan het mengsel in de komkommers en plaats deze in een krappe fles en sluit deze af. Laat het 2 dagen staan en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 148 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36808330