banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Oi Sobagi 오이소박이 - met kimchi gevulde komkommer
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Oi sobagi 오이소박이
met kimchi gevulde komkommer

Ingrediënten:
10 mini komkommers (13,5 cm lang)
1400 ml water
125 gr zeezout

Vulling:
100 gr Chinese bieslook
100 gr daikon
5 eetl gochugaru
2 eetl Saeu-jeot 새우젓
1 eetl vissaus
1 eetl knoflook, gehakt
2 cm jahe, geraspt
2 theel palmsuiker
4 eetl water

Bereiding:
Speol de komkommer af en snijd de uiteinden af. Snijd dan de komkommer doormidden (in de breedte).
Verhit in een pan het water het zout en breng aan de kook. Zet het vuur uit en voeg dan de komkommers toe en laat dit 2 uur staan.
snijd de bieslook in stukjes en snijd de daikon julienne. Meng dan de ingrediënten voor de vulling goed door elkaar.
Giet de komkommers af en snijd deze in (in vieren) maar niet door. Vul de komkommers met telkens 2 theel van de vulling voor elke kant.
Leg alle gevulde komkommers in een bak en sluit deze af. Laat het 1 dag op kamertemperatuur fermenteren voor gebruik. Lekkerder indien daarna eerst voor 2 dagen bewaard in de koelkast.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 146 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39797784