Recente reacties

Ilona Van den akker 20 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Write a comment
Oi Sobagi 오이소박이 - met kimchi gevulde komkommer

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Oi sobagi 오이소박이
met kimchi gevulde komkommer

Ingrediënten:
10 mini komkommers (13,5 cm lang)
1400 ml water
125 gr zeezout

Vulling:
100 gr Chinese bieslook
100 gr daikon
5 eetl gochugaru
2 eetl Saeu-jeot 새우젓
1 eetl vissaus
1 eetl knoflook, gehakt
2 cm jahe, geraspt
2 theel palmsuiker
4 eetl water

Bereiding:
Speol de komkommer af en snijd de uiteinden af. Snijd dan de komkommer doormidden (in de breedte).
Verhit in een pan het water het zout en breng aan de kook. Zet het vuur uit en voeg dan de komkommers toe en laat dit 2 uur staan.
snijd de bieslook in stukjes en snijd de daikon julienne. Meng dan de ingrediënten voor de vulling goed door elkaar.
Giet de komkommers af en snijd deze in (in vieren) maar niet door. Vul de komkommers met telkens 2 theel van de vulling voor elke kant.
Leg alle gevulde komkommers in een bak en sluit deze af. Laat het 1 dag op kamertemperatuur fermenteren voor gebruik. Lekkerder indien daarna eerst voor 2 dagen bewaard in de koelkast.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 116 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42275735