logo

Recente Reacties

Oi Kimchi 오이김치
kimchi van komkommer

Ingrediënten:
700 gr komkommer (mini komkommers)
1 eetl zeezout
100 gr Chinese bieslook (of buchu)
1 sjalot
3 eetl gochugaru
1 eetl saeujeot (gezouten garnalen)
1 eetl vissaus (of myulch aekjeot)
5 teentjes knoflook
1 cm jahe
1 eetl palmsuiker
1 theel sesam zaad, geroosterd

Bereiding:
Snijd de komkommer in schuin gesneden stukken van 3 cm. Snijd deze stukken daarna in vieren. Strooi het zout over de komkommers en laat dit 30 minuten intekken. Druk daarna voorzichtig het vocht eruit.
Snijd de bieslook in stukjes van 3 cm en de sjalot in dunne plakjes. Hak de knoflook fijn en rasp de jahe.
Meng daarna alle ingrediënten goed door elkaar en laat dit tenminste 3 uur rusten voor gebruik. Strooi de sesam zaad erover en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 254 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 42986861