1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 5 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Oi Kimchi 오이김치
kimchi van komkommer

Ingrediënten:
700 gr komkommer (mini komkommers)
1 eetl zeezout
100 gr Chinese bieslook (of buchu)
1 sjalot
3 eetl gochugaru
1 eetl saeujeot (gezouten garnalen)
1 eetl vissaus (of myulch aekjeot)
5 teentjes knoflook
1 cm jahe
1 eetl palmsuiker
1 theel sesam zaad, geroosterd

Bereiding:
Snijd de komkommer in schuin gesneden stukken van 3 cm. Snijd deze stukken daarna in vieren. Strooi het zout over de komkommers en laat dit 30 minuten intekken. Druk daarna voorzichtig het vocht eruit.
Snijd de bieslook in stukjes van 3 cm en de sjalot in dunne plakjes. Hak de knoflook fijn en rasp de jahe.
Meng daarna alle ingrediënten goed door elkaar en laat dit tenminste 3 uur rusten voor gebruik. Strooi de sesam zaad erover en serveer.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 86 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36094538