banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Cumi Tumis Cabai Hijau - calamares met groene pepers (saus)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Cumi Tumis Cabai Hijau
calamares met groene pepers (saus)

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr inktvis/calamares
4 teentjes knoflook
2 groene lomboks
1 eetl vissaus
1/2 eetl kecap asin
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
100 ml water
1 lente-ui
1 theel sesam olie
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Maak de inktvis schoon en snijd deze in ringen. Hak de knoflook fijn, snijd de lomboks in dikke ringen en de lente-ui fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan de inktvis en de lomboks toe en bak het voor 1 minuut. Dan de vissaus, de kecap, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Dan het water, de lente-ui en de sesamolie toevoegen en roer totdat alles gaar is geworden.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 100 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39956706