Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Cumi Tumis Cabai Hijau - calamares met groene pepers (saus)
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Cumi Tumis Cabai Hijau
calamares met groene pepers (saus)

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr inktvis/calamares
4 teentjes knoflook
2 groene lomboks
1 eetl vissaus
1/2 eetl kecap asin
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
100 ml water
1 lente-ui
1 theel sesam olie
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Maak de inktvis schoon en snijd deze in ringen. Hak de knoflook fijn, snijd de lomboks in dikke ringen en de lente-ui fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan de inktvis en de lomboks toe en bak het voor 1 minuut. Dan de vissaus, de kecap, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Dan het water, de lente-ui en de sesamolie toevoegen en roer totdat alles gaar is geworden.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 86 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812266