1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Cumi Tumis Cabai Hijau
calamares met groene pepers (saus)

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr inktvis/calamares
4 teentjes knoflook
2 groene lomboks
1 eetl vissaus
1/2 eetl kecap asin
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
100 ml water
1 lente-ui
1 theel sesam olie
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Maak de inktvis schoon en snijd deze in ringen. Hak de knoflook fijn, snijd de lomboks in dikke ringen en de lente-ui fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan de inktvis en de lomboks toe en bak het voor 1 minuut. Dan de vissaus, de kecap, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Dan het water, de lente-ui en de sesamolie toevoegen en roer totdat alles gaar is geworden.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 130 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35413955