zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Be Celeng Base Manis - varkensvlees in zoetzure sojasaus
- Groene curry paste
- Rempah goreng - gehaktballetjes met kokos
- Timus singkong - Rondo Royal - gefrituurde cassave met chocolade
- Lauk Gadang 2 - rundvlees stoofpotje
- Shui Zhu - Sichuan gekookt rundvlees
- Gai Pad Med Mamuang Himaphan - kip met cashew noten
- Rujak kuah pindang - mango met vissaus
- Daging Malakka - rundvlees met pinda's
- Ase Daging - gestoofd gekruid rundvlees
Cumi Tumis Pedas - gebakken pittige calamari


Cumi Tumis Pedas
gebakken pittige calamari
Bahan-bahan:
ingrediënten
500 gr cumi / intvis
4 teentjes knoflook
1 tomaat
1 ui
2 cm jahe
1 hteel peper
1/2 theel zout
2 eetl saus sambal (zie recept)
3 eetl kecap manis
3 eetl olie
Cara membuat:
bereiding:
Maak de inktvis schoon en snijd deze in ringen. Hak de knoflook fijn en snijd de ui grof (8 stukjes) en rasp de jahe. Snijd de tomaat in plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook met de ui en jahe voor 2 minuten. Voeg dan de inktvis en de tomaat toe en meng. Dan de kecap, de saus sambal, het zout en de peper toevoegen en bak kort anders wordt de inktvis taai.
gebakken pittige calamari
Bahan-bahan:
ingrediënten
500 gr cumi / intvis
4 teentjes knoflook
1 tomaat
1 ui
2 cm jahe
1 hteel peper
1/2 theel zout
2 eetl saus sambal (zie recept)
3 eetl kecap manis
3 eetl olie
Cara membuat:
bereiding:
Maak de inktvis schoon en snijd deze in ringen. Hak de knoflook fijn en snijd de ui grof (8 stukjes) en rasp de jahe. Snijd de tomaat in plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook met de ui en jahe voor 2 minuten. Voeg dan de inktvis en de tomaat toe en meng. Dan de kecap, de saus sambal, het zout en de peper toevoegen en bak kort anders wordt de inktvis taai.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.