banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Cumi Tumis Pedas - gebakken pittige calamari

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Cumi Tumis Pedas
gebakken pittige calamari

Bahan-bahan:
ingrediënten
500 gr cumi / intvis
4 teentjes knoflook
1 tomaat
1 ui
2 cm jahe
1 hteel peper
1/2 theel zout
2 eetl saus sambal (zie recept)
3 eetl kecap manis
3 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Maak de inktvis schoon en snijd deze in ringen. Hak de knoflook fijn en snijd de ui grof (8 stukjes) en rasp de jahe. Snijd de tomaat in plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook met de ui en jahe voor 2 minuten. Voeg dan de inktvis en de tomaat toe en meng. Dan de kecap, de saus sambal, het zout en de peper toevoegen en bak kort anders wordt de inktvis taai.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 125 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40591985