Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Cumi Tumis Pedas - gebakken pittige calamari

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Cumi Tumis Pedas
gebakken pittige calamari

Bahan-bahan:
ingrediënten
500 gr cumi / intvis
4 teentjes knoflook
1 tomaat
1 ui
2 cm jahe
1 hteel peper
1/2 theel zout
2 eetl saus sambal (zie recept)
3 eetl kecap manis
3 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Maak de inktvis schoon en snijd deze in ringen. Hak de knoflook fijn en snijd de ui grof (8 stukjes) en rasp de jahe. Snijd de tomaat in plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook met de ui en jahe voor 2 minuten. Voeg dan de inktvis en de tomaat toe en meng. Dan de kecap, de saus sambal, het zout en de peper toevoegen en bak kort anders wordt de inktvis taai.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 37 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41017652