1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Cumi Tumis Pedas
gebakken pittige calamari

Bahan-bahan:
ingrediënten
500 gr cumi / intvis
4 teentjes knoflook
1 tomaat
1 ui
2 cm jahe
1 hteel peper
1/2 theel zout
2 eetl saus sambal (zie recept)
3 eetl kecap manis
3 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Maak de inktvis schoon en snijd deze in ringen. Hak de knoflook fijn en snijd de ui grof (8 stukjes) en rasp de jahe. Snijd de tomaat in plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook met de ui en jahe voor 2 minuten. Voeg dan de inktvis en de tomaat toe en meng. Dan de kecap, de saus sambal, het zout en de peper toevoegen en bak kort anders wordt de inktvis taai.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 69 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34789421