Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 sardientjes
125 gr sperziebonen
2 komkommers
200 gr taugé
3 sjalotten
1 bosje citroenbasilicum
150 gr geraspt kokos
1 afgestreken theel witte peper
water
Haluskan:
boemboe:
3 rode lomboks
2 theel zout
1 theel. trasi bakar
Cara membuat:
Bereiding:
Verhit het water en pocheer de sardientjes voor 5 minuten en snijd of hak daarna de sardientjes fijn. Haal de sperzieboontjes af en snijd deze daarna in dunne reepjes. Halveer de komkommers en verwijder de zaadjes en snijd deze daarna in reepjes. Snijd de sjalotten in dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng vervolgens alle ingrediënten goed door elkaar.
ingrediënten:
5 sardientjes
125 gr sperziebonen
2 komkommers
200 gr taugé
3 sjalotten
1 bosje citroenbasilicum
150 gr geraspt kokos
1 afgestreken theel witte peper
water
Haluskan:
boemboe:
3 rode lomboks
2 theel zout
1 theel. trasi bakar
Cara membuat:
Bereiding:
Verhit het water en pocheer de sardientjes voor 5 minuten en snijd of hak daarna de sardientjes fijn. Haal de sperzieboontjes af en snijd deze daarna in dunne reepjes. Halveer de komkommers en verwijder de zaadjes en snijd deze daarna in reepjes. Snijd de sjalotten in dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng vervolgens alle ingrediënten goed door elkaar.