banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Kohu-kohu - sardientjes met groenten
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kohu-kohu


Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 sardientjes
125 gr sperziebonen
2 komkommers
200 gr taugé
3 sjalotten
1 bosje citroenbasilicum
150 gr geraspt kokos
1 afgestreken theel witte peper
water

Haluskan:
boemboe:
3 rode lomboks
2 theel zout
1 theel. trasi bakar

Cara membuat:
Bereiding:
Verhit het water en pocheer de sardientjes voor 5 minuten en snijd of hak daarna de sardientjes fijn. Haal de sperzieboontjes af en snijd deze daarna in dunne reepjes. Halveer de komkommers en verwijder de zaadjes en snijd deze daarna in reepjes. Snijd de sjalotten in dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng vervolgens alle ingrediënten goed door elkaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 81 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40564631