banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Kohu-kohu - sardientjes met groenten
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kohu-kohu


Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 sardientjes
125 gr sperziebonen
2 komkommers
200 gr taugé
3 sjalotten
1 bosje citroenbasilicum
150 gr geraspt kokos
1 afgestreken theel witte peper
water

Haluskan:
boemboe:
3 rode lomboks
2 theel zout
1 theel. trasi bakar

Cara membuat:
Bereiding:
Verhit het water en pocheer de sardientjes voor 5 minuten en snijd of hak daarna de sardientjes fijn. Haal de sperzieboontjes af en snijd deze daarna in dunne reepjes. Halveer de komkommers en verwijder de zaadjes en snijd deze daarna in reepjes. Snijd de sjalotten in dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng vervolgens alle ingrediënten goed door elkaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 98 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39960645