Vis in kokosmelk met pandanblad
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr vis, (red snapper)
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
5 rode lomboks
6 rawits
2 kleine tomaatjes
5 pandan blad
zout naar smaak
300 ml dikke kokosmelk (santen asli)
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de vis in 5 moten. Snijd de sjalotten, de knoflook en de rawits fijn. Snijd de tomaten in partjes. Ontpit de lomboks en snijd deze ook fijn. Bedek de bodem van een pan met de pandan bladeren en leg daar de moten mis op. Bedek de vis met de gesneden ingrediënten en voeg dan de kokosmelk toe. Stoof het gerecht zachtjes in 30 minuten gaar.
ingrediënten:
1000 gr vis, (red snapper)
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
5 rode lomboks
6 rawits
2 kleine tomaatjes
5 pandan blad
zout naar smaak
300 ml dikke kokosmelk (santen asli)
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de vis in 5 moten. Snijd de sjalotten, de knoflook en de rawits fijn. Snijd de tomaten in partjes. Ontpit de lomboks en snijd deze ook fijn. Bedek de bodem van een pan met de pandan bladeren en leg daar de moten mis op. Bedek de vis met de gesneden ingrediënten en voeg dan de kokosmelk toe. Stoof het gerecht zachtjes in 30 minuten gaar.