Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Kuah Asang - pittig gestoofde snapper
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 

Kuah Asang
pittig gestoofde snapper


Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 rode snapper (500 gr)
1 eetl limoensap
1 theel zout
1200 ml water
2 serai/sereh/citroengras
3 cm jahe
3 cm lengkuas/laos
3 jeruk purut blaadjes
1 pandan blad
1/2 theel zout
20 rode rawits
1 theel peper
3 eetl limoensap
1 bosje kemangi
3 rode lomboks
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
3 groente tomaten

Cara membuat:
bereiding:
Rasp de jahe en de laos. Snijd de lomboks, de sjalotjes, de knoflook en de tomaten in dunne plakjes en fijn. Knip het pandan blad in stukken en snijd de jeruk purut fijn.
Maak de vis schoon en halveer deze. Wrijf het in met het limoensap en het zout en laat dit 15 minuten intrekken.
Verhit in een pan het water en voeg de serai, de jahe, de laos, de jeruk purut, het pandan blad, het zout en de peper toe en breng aan de kook. Voeg dan de vis, de sjalotjes, de knoflook en de lomboks toe en kook de vis gaar.
Dan de limoensap, de kemangi blaadjes, de rawits en de tomaten toevoegen en breng aan de kook voor 3 minuten. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 64 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40805400