1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 27 days ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 1 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Kuah Asang
pittig gestoofde snapper


Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 rode snapper (500 gr)
1 eetl limoensap
1 theel zout
1200 ml water
2 serai/sereh/citroengras
3 cm jahe
3 cm lengkuas/laos
3 jeruk purut blaadjes
1 pandan blad
1/2 theel zout
20 rode rawits
1 theel peper
3 eetl limoensap
1 bosje kemangi
3 rode lomboks
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
3 groente tomaten

Cara membuat:
bereiding:
Rasp de jahe en de laos. Snijd de lomboks, de sjalotjes, de knoflook en de tomaten in dunne plakjes en fijn. Knip het pandan blad in stukken en snijd de jeruk purut fijn.
Maak de vis schoon en halveer deze. Wrijf het in met het limoensap en het zout en laat dit 15 minuten intrekken.
Verhit in een pan het water en voeg de serai, de jahe, de laos, de jeruk purut, het pandan blad, het zout en de peper toe en breng aan de kook. Voeg dan de vis, de sjalotjes, de knoflook en de lomboks toe en kook de vis gaar.
Dan de limoensap, de kemangi blaadjes, de rawits en de tomaten toevoegen en breng aan de kook voor 3 minuten. Serveer.

Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 53 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35980423