Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Kohu-Kohu - gestoomde tonijn met groenten uit de Molukken

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kohu-Kohu
gestoomde tonijn met groenten uit de Molukken

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr tonijn of zwaardvis
1 theel zout
1 citroen, sap
200 gr komkommer
1/4 jonge kokosnoot
100 gr tauge
7 kouseband
10 takjes kemangi
 
Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
5 rode lomboks
4 rode rawits
1 theel trassi
1/2 theel zout
 
Cara membuat:
bereiding:
Maak de vis schoon en wrijf deze in met het zout en het citroensap maar laat 1 eetl citroensap over. Stoom de vis vervolgens gaar en pluk deze uit elkaar (zeer fijn)
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de kouseband in stukjes, ontpit de komkommer en snijd deze fijn. Rasp de kokosnoot.
Meng de kokos, de bumbu, de tauge, de kemangi, de kouseband, de komkommer, het citroensap en de vis goed door elkaar en serveer.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 264 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42438583