zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

3 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Daun labu jagung manis - pompoen blad met suikermais
- Sambal goreng Ati
- Ayam Masak Hijau (Banjarmasin) - gestoofde kip in groene saus
- Kangkung Taoco Telur Puyuh - gekruide kangkung met kwarteleitjes
- Lengua Estofado - stoofpotje van rundvlees met olijven
- Yum Ta Kai - pikante salade van vlees en garnalen met citroengras
- Sayur Ulih - gemengde groenten in pittige saus (uit Bali)
- Sambal goreng hati dan ampela ayam - Sambal goreng van kip
- Nilaga - runderstoofpotje met groenten
- Sayur Bening Sawi - gestoofde kool met gehaktballetjes
Palai udang segar - gekruide garnalen


Palai udang segar
gekruide garnalen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr tijgergarnalen, gepeld
100 gr geraspte kokos
3 eetl olie
1/2 eetl zout
1 theel palmsuiker
2 pandan bladeren, in stukken gesneden
11 kemangi blaadjes, gescheurd
bananenbladeren
Haluskan:
bumbu:
4 rode lomboks
7 sjalotjes
3 teentjes knoflook
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng alle ingrdiënten goed door elkaar en verpak dit in bananenblad. Rooster het pakketje daarna langzaam boven een houtkoolvuurtje gaar.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.