Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Palai udang segar - gekruide garnalen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Palai udang segar
gekruide garnalen


Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr tijgergarnalen, gepeld
100 gr geraspte kokos
3 eetl olie
1/2 eetl zout
1 theel palmsuiker
2 pandan bladeren, in stukken gesneden
11 kemangi blaadjes, gescheurd
bananenbladeren

Haluskan:
bumbu:
4 rode lomboks
7 sjalotjes
3 teentjes knoflook

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng alle ingrdiënten goed door elkaar en verpak dit in bananenblad. Rooster het pakketje daarna langzaam boven een houtkoolvuurtje gaar.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 70 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42251800