zoeken
Recente reacties

19 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

4 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Acar Benig - atjar
- Ayam Bumbu Rujak Dua - in gekruide kokosmelk gestoofde kip
- Wadji Djagung
- Lalampa - rijstpakketjes met vis
- Ayam Sapit - geroosterde gestoofde kip
- Rujak petis 2
- Acar Ketimun 2 - Atjar ketimoen
- Daging Rujak
- Semur daging sapi - kruidig stoofpotje met rundvlees en aardappelen
- Be Siap Base Bali - balinese kip
Sambal Pencok - sambal met kacang tolo


Sambal Pencok
sambal met kacang tolo
sambal met kacang tolo
Bahan-bahan;
ingrediënten:
100 gr lablabbonen (kacang tolo)
4 teentjes knoflook
1 cm kencur
1 theel asem
1 eetl gula jawa (palmsuiker)
zout naar smaak
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten fijn tot een pasta.
ingrediënten:
100 gr lablabbonen (kacang tolo)
4 teentjes knoflook
1 cm kencur
1 theel asem
1 eetl gula jawa (palmsuiker)
zout naar smaak
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten fijn tot een pasta.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.