Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Sambal Petai - sambal van peteh bonen
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Sambal Petai
sambal van peteh bonen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
15 peteh bonen
9 rode lomboks
2 rode rawits
4 teentjes knoflook
4 sjalotjes
1 theel trassi
1 tomaat
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de peteh bonen in grove stukken. Wrijf of maal de lomboks, de rawits, de knoflook, de sjalotjes, de trassi en de tomaat fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg de peteh, het zout en de palmsuiker toe en meng alles goed en bak nog 1 minuut.
 
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 466 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40915651