Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sambal Petai - sambal van peteh bonen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal Petai
sambal van peteh bonen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
15 peteh bonen
9 rode lomboks
2 rode rawits
4 teentjes knoflook
4 sjalotjes
1 theel trassi
1 tomaat
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de peteh bonen in grove stukken. Wrijf of maal de lomboks, de rawits, de knoflook, de sjalotjes, de trassi en de tomaat fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg de peteh, het zout en de palmsuiker toe en meng alles goed en bak nog 1 minuut.
 
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 123 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41015855