Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Sambal Petai
sambal van peteh bonen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
15 peteh bonen
9 rode lomboks
2 rode rawits
4 teentjes knoflook
4 sjalotjes
1 theel trassi
1 tomaat
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de peteh bonen in grove stukken. Wrijf of maal de lomboks, de rawits, de knoflook, de sjalotjes, de trassi en de tomaat fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg de peteh, het zout en de palmsuiker toe en meng alles goed en bak nog 1 minuut.
 
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 94 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42577578