1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal Petai
sambal van peteh bonen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
15 peteh bonen
9 rode lomboks
2 rode rawits
4 teentjes knoflook
4 sjalotjes
1 theel trassi
1 tomaat
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de peteh bonen in grove stukken. Wrijf of maal de lomboks, de rawits, de knoflook, de sjalotjes, de trassi en de tomaat fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg de peteh, het zout en de palmsuiker toe en meng alles goed en bak nog 1 minuut.
 
 

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 58 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34886390