Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 11 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 1 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Sambal Petai - sambal van peteh bonen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal Petai
sambal van peteh bonen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
15 peteh bonen
9 rode lomboks
2 rode rawits
4 teentjes knoflook
4 sjalotjes
1 theel trassi
1 tomaat
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de peteh bonen in grove stukken. Wrijf of maal de lomboks, de rawits, de knoflook, de sjalotjes, de trassi en de tomaat fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg de peteh, het zout en de palmsuiker toe en meng alles goed en bak nog 1 minuut.
 
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 89 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41420490