Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Sup ikan batam - vissoep met gezouten kool

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sup ikan batam
vissoep met gezouten kool

Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 ikan nila / tilapia
1/2 citroen, sap
1/2 theel zout
1000 ml water
1/2 eetl ebi (gedroogde garnalen)
3 groene tomaten
2 eetl bawang goreng
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
75 gr sawi asin / gezouten kool
1/2 theel vissaus
2 takjes kemangi
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vis in schuine stukken. rooster de ebi en verpulver. Snijd de sawi in stukken en pluk de kemangi.Snijd de tomaten in stukjes.
Verhit in een pan het water en voeg de ebi, de tomaten, de bawang goreng, het zout, de palmsuiker en de peper en kook dit voor 3 minuten. Voeg dan de vis toe en kook deze totdat de kleur verandert. Voeg dan de sawi en de vissaus toe en kook het geheel gaar. Schep dan de kemangi erdoor en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 300 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41911379