Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sup ikan batam - vissoep met gezouten kool

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sup ikan batam
vissoep met gezouten kool

Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 ikan nila / tilapia
1/2 citroen, sap
1/2 theel zout
1000 ml water
1/2 eetl ebi (gedroogde garnalen)
3 groene tomaten
2 eetl bawang goreng
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
75 gr sawi asin / gezouten kool
1/2 theel vissaus
2 takjes kemangi
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vis in schuine stukken. rooster de ebi en verpulver. Snijd de sawi in stukken en pluk de kemangi.Snijd de tomaten in stukjes.
Verhit in een pan het water en voeg de ebi, de tomaten, de bawang goreng, het zout, de palmsuiker en de peper en kook dit voor 3 minuten. Voeg dan de vis toe en kook deze totdat de kleur verandert. Voeg dan de sawi en de vissaus toe en kook het geheel gaar. Schep dan de kemangi erdoor en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 198 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41069046