1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sup ikan batam
vissoep met gezouten kool

Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 ikan nila / tilapia
1/2 citroen, sap
1/2 theel zout
1000 ml water
1/2 eetl ebi (gedroogde garnalen)
3 groene tomaten
2 eetl bawang goreng
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
75 gr sawi asin / gezouten kool
1/2 theel vissaus
2 takjes kemangi
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vis in schuine stukken. rooster de ebi en verpulver. Snijd de sawi in stukken en pluk de kemangi.Snijd de tomaten in stukjes.
Verhit in een pan het water en voeg de ebi, de tomaten, de bawang goreng, het zout, de palmsuiker en de peper en kook dit voor 3 minuten. Voeg dan de vis toe en kook deze totdat de kleur verandert. Voeg dan de sawi en de vissaus toe en kook het geheel gaar. Schep dan de kemangi erdoor en serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 81 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35416367