banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 1 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 11 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
IconWrite a comment
Sup ikan batam - vissoep met gezouten kool
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sup ikan batam
vissoep met gezouten kool

Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 ikan nila / tilapia
1/2 citroen, sap
1/2 theel zout
1000 ml water
1/2 eetl ebi (gedroogde garnalen)
3 groene tomaten
2 eetl bawang goreng
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
75 gr sawi asin / gezouten kool
1/2 theel vissaus
2 takjes kemangi
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vis in schuine stukken. rooster de ebi en verpulver. Snijd de sawi in stukken en pluk de kemangi.Snijd de tomaten in stukjes.
Verhit in een pan het water en voeg de ebi, de tomaten, de bawang goreng, het zout, de palmsuiker en de peper en kook dit voor 3 minuten. Voeg dan de vis toe en kook deze totdat de kleur verandert. Voeg dan de sawi en de vissaus toe en kook het geheel gaar. Schep dan de kemangi erdoor en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 134 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38498885