banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 21 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 1 months ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 3 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sup Ikan Gulung
soep met visrolletjes

Bahan ikan guling:
ingrediënten visrolletjes:
10 pangsit vellen (zie recept)
200 gr tonijn filet
3 teentjes knoflook
2 eetl sago bloem
1 ei
1 eetl vissaus
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
50 ml ijswater
1/2 theel sesam olie

Bahan sup:
ingrediënten soep:
1500 ml kippenbouillon (zie recept)
1 takjes selderij
4 teentjes knoflook
1 eetl zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
1 lente-ui
200 gr paksoy
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Hak de tonijn en de knoflook zeer fijn. Meng dit met het ei, de peper, de palmsuiker, de sesamolie, de vissaus, het zout en de sago tot een homogene massa. Verdeel de massa in 10 porties en role de op in een pangsit vel. Stoom de rolletjes daarna gaar en snijd het in reepjes van 1 cm dik.
Snijd de knoflook en de lente-ui in dunne plakjes. Verhit in een pan de olie en bak de knoflook goudbruin en zet apart. Verhit in een pan de bouillon samen met de selderij en de knoflook en voeg dan het zout, de peper en de palmsuiker toe en breng aan de kook. Voeg dan de lente-ui en de paksoy toe en kook deze gaar.
Leg de visrolletjes in de soepkommen en de giet de soep erover en serveer.

Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 45 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36251304