1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 4 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Sophie 7 months ago
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat voor soort kokos je gebruikt voor de boemboe, ik had geraspte genomen. En verder vroeg ik me af wat je erbij eet.
Hartelijke groet, Sophie
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sup Ikan Gulung
soep met visrolletjes

Bahan ikan guling:
ingrediënten visrolletjes:
10 pangsit vellen (zie recept)
200 gr tonijn filet
3 teentjes knoflook
2 eetl sago bloem
1 ei
1 eetl vissaus
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
50 ml ijswater
1/2 theel sesam olie

Bahan sup:
ingrediënten soep:
1500 ml kippenbouillon (zie recept)
1 takjes selderij
4 teentjes knoflook
1 eetl zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
1 lente-ui
200 gr paksoy
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Hak de tonijn en de knoflook zeer fijn. Meng dit met het ei, de peper, de palmsuiker, de sesamolie, de vissaus, het zout en de sago tot een homogene massa. Verdeel de massa in 10 porties en role de op in een pangsit vel. Stoom de rolletjes daarna gaar en snijd het in reepjes van 1 cm dik.
Snijd de knoflook en de lente-ui in dunne plakjes. Verhit in een pan de olie en bak de knoflook goudbruin en zet apart. Verhit in een pan de bouillon samen met de selderij en de knoflook en voeg dan het zout, de peper en de palmsuiker toe en breng aan de kook. Voeg dan de lente-ui en de paksoy toe en kook deze gaar.
Leg de visrolletjes in de soepkommen en de giet de soep erover en serveer.

Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 90 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35758510