banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 14 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Sup Ikan Gulung - soep met visrolletjes
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sup Ikan Gulung
soep met visrolletjes

Bahan ikan guling:
ingrediënten visrolletjes:
10 pangsit vellen (zie recept)
200 gr tonijn filet
3 teentjes knoflook
2 eetl sago bloem
1 ei
1 eetl vissaus
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
50 ml ijswater
1/2 theel sesam olie

Bahan sup:
ingrediënten soep:
1500 ml kippenbouillon (zie recept)
1 takjes selderij
4 teentjes knoflook
1 eetl zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
1 lente-ui
200 gr paksoy
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Hak de tonijn en de knoflook zeer fijn. Meng dit met het ei, de peper, de palmsuiker, de sesamolie, de vissaus, het zout en de sago tot een homogene massa. Verdeel de massa in 10 porties en role de op in een pangsit vel. Stoom de rolletjes daarna gaar en snijd het in reepjes van 1 cm dik.
Snijd de knoflook en de lente-ui in dunne plakjes. Verhit in een pan de olie en bak de knoflook goudbruin en zet apart. Verhit in een pan de bouillon samen met de selderij en de knoflook en voeg dan het zout, de peper en de palmsuiker toe en breng aan de kook. Voeg dan de lente-ui en de paksoy toe en kook deze gaar.
Leg de visrolletjes in de soepkommen en de giet de soep erover en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 202 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40094242