Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sup Ikan Gurami - gekruide vissoep

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sup Ikan Gurami
gekruide vissoep

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr ikan gurame/goerami filet, anders baars
1/2 limoen, sap
1 theel zout
1/2 theel peper
1000 ml water
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
5 belimbing sayur
1 theel zout
1 eetl vissaus
10 jeruk purut blaadjes
2 groene tomaten

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het visvlees in stukjes. Snijd de sjalotjes, de knoflook en de belimbing in dunne plakjes.Snijd de tomaten in blokjes.
Wrijf de vis in met het limoensap, het zout en de peper. Verhit in een pan het water samen met de tomaten, de sjalotjes, de knoflook, de belimbing, de jeruk purut, de vissaus en de palmsuiker en breng aan de kook.
Voeg dan het visvlees toe en kook op laag vuur verder totdat alles gaar is geworden.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 138 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41068998