Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Sup Ikan Gurami - gekruide vissoep

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sup Ikan Gurami
gekruide vissoep

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr ikan gurame/goerami filet, anders baars
1/2 limoen, sap
1 theel zout
1/2 theel peper
1000 ml water
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
5 belimbing sayur
1 theel zout
1 eetl vissaus
10 jeruk purut blaadjes
2 groene tomaten

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het visvlees in stukjes. Snijd de sjalotjes, de knoflook en de belimbing in dunne plakjes.Snijd de tomaten in blokjes.
Wrijf de vis in met het limoensap, het zout en de peper. Verhit in een pan het water samen met de tomaten, de sjalotjes, de knoflook, de belimbing, de jeruk purut, de vissaus en de palmsuiker en breng aan de kook.
Voeg dan het visvlees toe en kook op laag vuur verder totdat alles gaar is geworden.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 231 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41911191