logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Tumis Rebung Daging Sapi
roerbak van bamboescheuten met rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr bamboescheuten
4 teentjes knoflook
1 sjalot
1/2 rode paprika
100 gr ossenhaas
3 champignons/shi-take
1 theel kecap asin
2 theel oestersaus
1 theel zout
1/2 thee palmsuiker
1/2 theel peper
150 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de bamboescheuten in dunne plakjes. Hak de knoflook fijn en snijd de sjalot in dunne plakjes. Snijd de paprika in dunne reepjes. Snijd de ossenhaas in dunne reepjes. Snijd de paddenstoelen in plakken.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalot, de knoflook en de paprika voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak totdat het van kleur verandert.
Dan de bamboescheuten en de champignons tooevegen en meng goed. Vervolgesn de kecap, de oestersaus, het zout, de palmsuiker en de peper toevoegen en meng goed. Voeg het water toe en kook het verder gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 97 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176489