banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Tumis Rebung Daging Sapi - roerbak van bamboescheuten met rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tumis Rebung Daging Sapi
roerbak van bamboescheuten met rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr bamboescheuten
4 teentjes knoflook
1 sjalot
1/2 rode paprika
100 gr ossenhaas
3 champignons/shi-take
1 theel kecap asin
2 theel oestersaus
1 theel zout
1/2 thee palmsuiker
1/2 theel peper
150 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de bamboescheuten in dunne plakjes. Hak de knoflook fijn en snijd de sjalot in dunne plakjes. Snijd de paprika in dunne reepjes. Snijd de ossenhaas in dunne reepjes. Snijd de paddenstoelen in plakken.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalot, de knoflook en de paprika voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak totdat het van kleur verandert.
Dan de bamboescheuten en de champignons tooevegen en meng goed. Vervolgesn de kecap, de oestersaus, het zout, de palmsuiker en de peper toevoegen en meng goed. Voeg het water toe en kook het verder gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 234 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39818354