banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 5 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 6 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 6 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 7 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Tumis Rebung Daging Sapi - roerbak van bamboescheuten met rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tumis Rebung Daging Sapi
roerbak van bamboescheuten met rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr bamboescheuten
4 teentjes knoflook
1 sjalot
1/2 rode paprika
100 gr ossenhaas
3 champignons/shi-take
1 theel kecap asin
2 theel oestersaus
1 theel zout
1/2 thee palmsuiker
1/2 theel peper
150 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de bamboescheuten in dunne plakjes. Hak de knoflook fijn en snijd de sjalot in dunne plakjes. Snijd de paprika in dunne reepjes. Snijd de ossenhaas in dunne reepjes. Snijd de paddenstoelen in plakken.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalot, de knoflook en de paprika voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak totdat het van kleur verandert.
Dan de bamboescheuten en de champignons tooevegen en meng goed. Vervolgesn de kecap, de oestersaus, het zout, de palmsuiker en de peper toevoegen en meng goed. Voeg het water toe en kook het verder gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 157 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37396171