banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tumis Rebung Daging Sapi - roerbak van bamboescheuten met rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tumis Rebung Daging Sapi
roerbak van bamboescheuten met rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr bamboescheuten
4 teentjes knoflook
1 sjalot
1/2 rode paprika
100 gr ossenhaas
3 champignons/shi-take
1 theel kecap asin
2 theel oestersaus
1 theel zout
1/2 thee palmsuiker
1/2 theel peper
150 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de bamboescheuten in dunne plakjes. Hak de knoflook fijn en snijd de sjalot in dunne plakjes. Snijd de paprika in dunne reepjes. Snijd de ossenhaas in dunne reepjes. Snijd de paddenstoelen in plakken.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalot, de knoflook en de paprika voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak totdat het van kleur verandert.
Dan de bamboescheuten en de champignons tooevegen en meng goed. Vervolgesn de kecap, de oestersaus, het zout, de palmsuiker en de peper toevoegen en meng goed. Voeg het water toe en kook het verder gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 59 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40568737