banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 6 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 7 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 8 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Sarden Ungkep Kecap - Sardines met tahu in kecapsaus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Sarden Ungkep Kecap
Sardines met tahu in kecapsaus


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
4 sardines
3 teentjes knoflook
1 eetl limoensap
1 theel zout
250 gr tahu/tofu
300 ml water
1 eetl mirin

Haluksan:
Bumbu:
1 eetl olie
1 ui
3 teentjes knoflook
2 eetl kecap manis
1 eetl kecap asin
1/2 theel paprika poeder
1 theel sesame olie

Cara membuat:
Bereiding:
Maak de vis schoon en wrijf deze in met de knfollok, het limoensap en het zout en laat het 30 minuten intrekken. Snijd de tahu in blokjes. Snijd de knoflook en de uien fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de knoflook en de uien voor 2 minuten. Voeg het water, de kecaps, de sesame olie en de parikapoeder toe en laat het zachtjes koken. Dan de vis, de tahu en de mirin toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat de vis gaar is.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 222 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37618734