banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Sarden Ungkep Kecap - Sardines met tahu in kecapsaus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Sarden Ungkep Kecap
Sardines met tahu in kecapsaus


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
4 sardines
3 teentjes knoflook
1 eetl limoensap
1 theel zout
250 gr tahu/tofu
300 ml water
1 eetl mirin

Haluksan:
Bumbu:
1 eetl olie
1 ui
3 teentjes knoflook
2 eetl kecap manis
1 eetl kecap asin
1/2 theel paprika poeder
1 theel sesame olie

Cara membuat:
Bereiding:
Maak de vis schoon en wrijf deze in met de knfollok, het limoensap en het zout en laat het 30 minuten intrekken. Snijd de tahu in blokjes. Snijd de knoflook en de uien fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de knoflook en de uien voor 2 minuten. Voeg het water, de kecaps, de sesame olie en de parikapoeder toe en laat het zachtjes koken. Dan de vis, de tahu en de mirin toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat de vis gaar is.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 65 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40559995