Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Satai Bungkus Daun Pisang - sate van vis in bananenblad

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Satai Bungkus Daun Pisang
sate van vis in bananenblad

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr visvlees makreel
2 sjalotjes
1 lente-ui
30 gr wortel
30 gr bengkuang / jacama / yam
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
1 ei
75 ml kokosmelk
bananenblad

Cara membuat:
bereiding:
Hek het visvlees fijn. Snijd de ui en de lente-ui fijn en de wortel en de bengkuang in kleine stukjes. Meng alle ingrediënten goed door elkaar tot een gladde homogene massa. Verdeel de massa in 6 porties en wikkel de portie in bananenblad. Stoom het pakketje daarna in 30 minuten gaar.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 77 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42248485