Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Rijstballetjes met kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Rijstballetjes met kip

Benodigdheden:
250 gr witte kleefrijst
175 gr kipfilet
zout
2 eetl kokosmelk
1 rijpe mango
3 rawits
2 lente-uitjes
zout, peper,
150 ml water

Bereiding:
Week de rijst in een pan met water. Kook de kipfilet met het water en wat zout gaar. Snijd daarna de kip fijn. Stoom de afgegoten rijst 10 minuten. Meng dan de kokosmelk door de rijst en laat deze afkoelen.
Wrijf de mang fijn tot een puree en meng dit met de kip, de fijngesneden rawits, de fijngesneden lente-ui en zout en peper naar smaak.
Vorm van de rijst ongeveer 30 balletjes en vul de balletjes met 1 theel van het kipmengsel. Leg de balletjes in de koelkast om koud en stijf te worden..
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 64 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233493