Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
udang goreng tepung - garnalenpannekoekjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
udang goreng tepung
garnalenpannekoekjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr gepelde, gekookte garnalen
1 limoen (sap)
1 ei
3 eetl tapioca-meel
2 takjes selderij
mespuntje nootmuskaat
peper en zout naar smaak
olie

Cara Membuat:
bereiding:
Marineer de garnalen met het limonessap. Klop het ei op en meng het meel met wat water tot een papje. Roer de nootmuskaat, de peper en zout, en de gesnipperde selderij door het papje. Meng het papje met de garnelen en het ei. Verhit een koekepan met wat olie en bak van een pollepel een dunne pannenkoek, herhaal.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 136 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42085679