zoeken
Recente reacties

20 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

4 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Zoute Eiersaus
- frikadel special
- Sambal Ikan Teri
- Kung Sai - Pikante garnalen
- Sambal Cabe Ijo Padang - groene sambal uit Padang
- Pangek daging asem pedas - Gestoofd rundvlees
- Ayam Piendang Serani
- Masman - rundvlees met pinda's in kokosmelk
- Penyon sampi 2 -Gestoofd rundvlees met jonge nangka
- Tarbot met bosuitjes en gember
udang goreng tepung - garnalenpannekoekjes


udang goreng tepung
garnalenpannekoekjes
garnalenpannekoekjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr gepelde, gekookte garnalen
1 limoen (sap)
1 ei
3 eetl tapioca-meel
2 takjes selderij
mespuntje nootmuskaat
peper en zout naar smaak
olie
Cara Membuat:
bereiding:
Marineer de garnalen met het limonessap. Klop het ei op en meng het meel met wat water tot een papje. Roer de nootmuskaat, de peper en zout, en de gesnipperde selderij door het papje. Meng het papje met de garnelen en het ei. Verhit een koekepan met wat olie en bak van een pollepel een dunne pannenkoek, herhaal.
ingrediënten:
200 gr gepelde, gekookte garnalen
1 limoen (sap)
1 ei
3 eetl tapioca-meel
2 takjes selderij
mespuntje nootmuskaat
peper en zout naar smaak
olie
Cara Membuat:
bereiding:
Marineer de garnalen met het limonessap. Klop het ei op en meng het meel met wat water tot een papje. Roer de nootmuskaat, de peper en zout, en de gesnipperde selderij door het papje. Meng het papje met de garnelen en het ei. Verhit een koekepan met wat olie en bak van een pollepel een dunne pannenkoek, herhaal.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.