Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Kentang dan bayam bumbu kunyit - kruidige aardappelen met spinazie

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kentang dan bayam bumbu kunyit
kruidige aardappelen met spinazie

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr aardappelen
1/2 bosje bayam / spinazie (75 gr)
2 rode lomboks
1 theel zout
1 theel palmsuiker
400 ml kokosmelk
1 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
3 teentjes knoflook
3 sjalotjes
3 cm kunyit
2 kimirinoten
1/2 theel ketumbar
1/2 theel peper
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de aardappelen in kleine blokjes en hak de lomboks grof. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en bak de bumbu met de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan de aardappelen, het zout, de palmsuiker en de kokosmelk toe en kook de aardappelen langzaam vrijwel gaar. Voeg de bayam toe en kook het geheel gaar en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 106 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41022733