Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Kentang dan bayam bumbu kunyit - kruidige aardappelen met spinazie

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kentang dan bayam bumbu kunyit
kruidige aardappelen met spinazie

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr aardappelen
1/2 bosje bayam / spinazie (75 gr)
2 rode lomboks
1 theel zout
1 theel palmsuiker
400 ml kokosmelk
1 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
3 teentjes knoflook
3 sjalotjes
3 cm kunyit
2 kimirinoten
1/2 theel ketumbar
1/2 theel peper
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de aardappelen in kleine blokjes en hak de lomboks grof. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en bak de bumbu met de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan de aardappelen, het zout, de palmsuiker en de kokosmelk toe en kook de aardappelen langzaam vrijwel gaar. Voeg de bayam toe en kook het geheel gaar en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 73 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42248372