banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Kembu paria - Gevulde bitterkomkommer
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kembu paria
Gevulde bitterkomkommer
Bahan-bahan
ingrediënten:
5 bitterkomkommers (pare)
100 gr aardappel, gekookt
zout naar smaak
140 gr geraspt kokos
500 gr rundergehakt
1 ei
1/2 theel. nootmuskaat
zout naar smaak
300 ml dikke kokosmelk (santen asli/murni)
water
olie

Haluskan:
boemboe:
8 sjalotten
4 teentjes knoflook
olie
4 rode lomboks
6 cm kunyit (kurkuma)
1 serehstengel

Taburan:
garnering
4 sjalotten
4 teentjes knoflook

Cara membuat:
Bereiding:
Kook eerst de bitterkomkommers halgaar in water en snijd ze vervolgens doormidden en verwijder de zaadjes. Pureer de aardappel. Snijd de sjalotten en de knoflook in plakjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de sjalotten en de knoflook goudbruin. Laat deze daarna uitlekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. rooster de kokos droog in een koekepan goudbruin. Meng het gehakt met de aardappel, het ei, het zout, de nootmuskaat en de boemboe en vul hier de bitterkomkommer mee. Meng de kokosmelk met de koks en breng dit zachtjes aan de kook. voeg dan de gevulde bitterkomkommer toe en stoof dit zachtjes totdat de kokosmelk is ingedikt en de olie vrijkomt. Bestrooi de bitterkomkommers met de gebakken sjalotten en knoflook
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 207 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40586542